Prajitura din dovlec galben

Beautiful healthy paleo pumpkin pie bars with an almond flour 'sugar cookie' crust. Easy to make and a great healthy thanksgiving dessert!

INGREDIENTE
Pentru blat:
1/4 cana ulei de nucă de cocos topit și răcit
1/3 ceasca zahăr din nucă de cocos
1 ou, la temperatura camerei
1 linguriță extract de vanilie
1 cană făină de migdale fină
2 linguri făină de cocos
1/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare

Pentru cremă:
425 gr.piure de dovleac
2 ouă
1/4 cană de lapte de migdale neîndulcit (sau lapte din nucă de cocos)
¼ cană  sirop de arțar 
¼ cană zahăr din nucă de cocos
1 linguriță de vanilie
1 lingură amestec de condimente ( 1 1/2 linguriță de scorțișoară, 1/2 linguriță de nucșoară, 1/2 linguriță de ghimbir măcinat, 1/4 linguriță de ienupăr sau cuișoare)
Opțiuni pentru garnitură:
Zahăr pudră
Cremă sau frișcă din nucă de cocos, dacă se dorește

Beautiful healthy paleo pumpkin pie bars with an almond flour 'sugar cookie' crust. Easy to make and a great healthy thanksgiving dessert!

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de 8×8 cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
În vasul unui procesor de alimente, adăugați uleiul din nucă de cocos, zahărul de cocos, ouăle și extractul de vanilie. Mixați timp de 20-30 de secunde până se combină bine. Apoi adăugați făina de migdale, făina din nucă de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecați până la formarea unui aluat. Lăsați aluatul să stea pentru 5 minute. De asemenea, puteți să amestecați manual sau să utilizați un mixer electric.
Adăugați aluatul la tava pregătită. Utilizați o spatulă de cauciuc sau mâinile pentru a  uniformiza aluatul.Coaceți timp de 9 minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați la o parte pentru a se răci timp de 3-5 minute.
Pentru a face crema: Într-un castron , se amestecă împreună piureul de dovleac, ouăle, laptele de migdale(laptele de cocos), siropul de arțar, zahărul din nucă de cocos, vanilia și codimentele până devine o cremă omogenă. Se toarnă peste blat.Coaceți timp de 50-60 de minute.
Tăiați după răcire în batoane și serviți cu frișcă din nucă de cocos sau zahăr pudră. Depozitați batoanele în frigider timp de până la 5 zile.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocoa,lapte de cocos,sirop de artar

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1569668993071512/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *