Cele mai bune tahini brownies. Nu conțin unt, făină, ulei sau zahăr rafinat. Aceste negrese sunt paleo, fără gluten,sunt pur și simplu incredibile cu ingrediente sănătoase!
INGREDIENTE
1 ceașcă tahini
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1/4 cană de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
2 oua
1/3 ceașcă pudră de cacao neîndulcită(pudră de roscove)
1 lingură făină din nucă de cocos
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1/3 ceașcă de ciocolată
Pentru glazura de ciocolată
2 linguri de ciocolată
1 lingurita ulei din nucă de cocos
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C. Ungeți o tavă de copt cu ulei de cocos.
Într-un castron, combinați tahini, zahărul din nucă de cocos, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle, până când acestea devin o compoziție netedă și bine combinată. Puneți ușor pudra de cacao(pudra de roscove), făina din nucă de cocos, sarea și bicarbonatul de sodiu până când se formează un aluat. Adăugați ciocolata. Acest amestec ar trebui să fie destul de gros.
Puneți aluatul uniform în tava pregătită.Coaceți timp de 22-30 de minute sau până când cuțitul introdus în mijlocul prăjiturei iese curat.
După ce prăjitura s-a răcit câteva minute, pregătiți glazura de ciocolată: Puneți o cratiță la foc mic, adăugați chipsurile de ciocolată și uleiul din nucă de cocos și amestecați frecvent până când se topește.Puneți glazuta peste prăjitură.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw,tahini integral,zahar de cocos,pudra de roscove,sirop de artar,ciocolata
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1569602409744837/