Ingrediente
1 ceașcă / 150g nuci de caju înmuiate
1 cană / 240 ml lapte de cocos
6 linguri sirop de artar
1 lingurita extract de vanilie
4 linguri unt de migdale/ unt de arahide crocant/ unt din samburi de caise
150g ciocolată (tipul dvs. preferat)
1 lingurita de nuci taiate (migdale, arahide, alune)
Modul de preparare
Se amestecă împreună 2 linguri sirop de arțar cu untul de arahide și se întinde într-o formă de aproximativ 15 cm².
Puneți nucile de caju, laptele din nucă de cocos, 4 linguri de sirop de arțar și vanilia într-un blender și mixați până când toate sunt bine combinate. Este posibil să fie nevoie să adăugați câteva linguri de apă pentru a ajuta la amestecare.
Se toarnă compoziția de înghețată peste blatul din tavă .
Puneți în congelator timp de aproximativ 3 ore.
Tăiați în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în trei, astfel încât să aveți 6 batoane de înghețată.
Se taie ciocolata și se topește folosind bain-marie.
Folosind o furculiță,introduceți fiecare baton în ciocolata topită.
Se presară cu nucile(alunele)tăiate,apoi se pun pe o hârtie de copt și se dau din nou la congelator timp de o jumătate de oră.
Scoateți din congelator batoanele 20-30 de minute înainte de a servi.
Calorii: 360 cal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,unt de arahide,unt din samburi de caise,ciocolata,lapte de cocos
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/865328896977666/