Biscuiti cu unt de arahide fara gluten

Ingrediente

3/4 cană (192 grame) unt de arahide (de tipul cu arahide, fără adaos de grăsimi sau zahăr)
3/4 ceasca (150 de grame) zahar din nuca de cocos
1 1/2 linguriță de extract de vanilie
1/4 linguriță de sare
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 ou mare (50 de grame), rece

Instructiuni de preparare

Preîncălziți cuptorul la o temperatură de 170 ° C  și tapetați o tavă cu  hârtie de copt.
Într-un bol de amestecare al unui mixer electric, adăugați toate ingredientele.La început va fi foarte subțire, dar după aproximativ 30 de secunde de amestecare, ar trebui să fie suficient de ferm.
Împărțiți aluatul în 8 biluțe de 50 de grame și așezați-le la o distanță de aproximativ  4 cm.între ele.
Coaceți imediat (se pare că lăsându-i să stea o vreme, afectează modul în care se coace). Coaceți timp de 14 minute sau până când s-au rumenit frumos și nu mai apare umed în mijloc. Lăsați-i să se răcească complet pe foaia de coacere.
A se depozita într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 5 zile.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,zahar de cocos

https://www.facebook.com/texanerin/videos/1930291850344822/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *