Biscuiti cu unt de arahide,fara gluten

 

Imagine similară

INGREDIENTE
1 cană unt de arahide(doar arahide)
1/3 cană sirop de arțar
1 ou
3 linguri făină de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
Sare de mare  pentru garnisit
Suplimente opționale: 1/2 cești de ciocolată, 1 lingură de semințe de chia, 1 linguriță de scorțișoară, 1/2 cană de fructe uscate(stafide), 1/2 cană de nuci tăiate

Easy, one bowl maple peanut butter cookies made with only 5 simple ingredients. Grain free, gluten free and dairy free. Only 20 minutes from start to finish.

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetatiți  cu hârtie de copt o tavă.
Se adaugă toate ingredientele într-un castron și se amestecă pentru a se combina. Utilizați o linguriță de bucătărie pentru a forma din aluat, biscuiții și îi asezați pe foaia de copt.Coaceți timp de 8-10 minute. Lăsați biscuiții să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a fi transferați  pe o sârmă de răcire. Apoi se presară cu sare(și / sau se glasează cu puțină ciocolată topită).
NOTE
Puteți să utilizați unt de caju, de migdale sau unt din samburi de caise în loc de unt de arahide dacă aveți alergie la arahide sau dacă doriți varianta paleo.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,unt din samburi de caise,ciocolata,stafide,sirop de artar

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1577686922269719/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *