Biscuiti cu ghimbir,fara gluten

Paleo gingerbread cookies that have crisp edges and chewy centers! With a vegan option. Easy to make and no rolling out required.

Ingrediente

1 ceașcă (100 de grame) făină de migdale
1/4 cană (32 grame) făină de cocos
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1 lingură de ghimbir măcinat
1 lingurita de scortisoara
1/2 linguriță de cuișoare
5 linguri ulei de nucă de cocos sau unt de cocos, la temperatura camerei (dacă uleiul de cocos este puțin moale, puneți-l în frigider timp de aproximativ 10-20 minute sau până când devine mai ferm, cum ar fi untul moale.
2/3 ceașcă(133 grame) zahar din nuca de cocos
2 linguri (44 de grame) sirop de roscove (petimezi din struguri,melasă)
5 linguri (80 grame) unt de migdale(tipul fără adaos grăsime / zahăr)
1 1/2 linguriță de extract de vanilie
1 ou mare (50 de grame) sau chia pentru o versiune vegană

Paleo gingerbread cookies that have crisp edges and chewy centers! With a vegan option. Easy to make and no rolling out required.

Instructiuni de preparare

Într-un bol mediu de amestecare, amestecați împreună ingredientele uscate (făină de migdale,cuișoare). Puneți deoparte.
Într-un castron de amestecare,un mixer electric de mână sau cu ajutorul unui mixer de stand, amestecați împreună uleiul de cocos(untul de cocos), zahărul de cocos,siropul de roscove(petimezi din struguri,melasa, untul de migdale și vanilia până se combină bine.
Adăugați oul / chia și amestecați până când sunt bine incorporate. Se adaugă ingredientele uscate la cele lichide și se amestecă până se combină.
Înfășurați aluatul în folie de plastic (formăm un disc plat astfel încât acesta să se răcească mai repede)Se răcește timp de aproximativ 4 ore. Dacă vă grăbiți,înghețați timp de aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 175 ° C)și tapetați cu hârtie de copt o tavă.
Formați din aluat 12 biluțe (44 de grame) și puneți-le la o distanță de 4 cm între ele pe hârtia de copt pregătită.
Coaceți timp de 14-17 minute sau până când centrul biscuiților nu mai este umed și s-au rumenit puțin.
Se lasă să se răcească complet pe foaia de copt. Se depozitează într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 4 zile. Nu le țineți la temperatura camerei mai mult de câteva ore,vor deveni moi.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,petimezi din struguri,sirop de roscove

 

Paleo gingerbread cookies that have crisp edges and chewy centers! With a vegan option. Easy to make and no rolling out required.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *