Ingrediente
Ulei de cocos, pentru uns formele
1 linguriță de semințe de chia
3 linguri de apă
1 cană unt de arahide organic
3/4 cana de zahăr de cocos
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță sare de mare
2 lingurite oțet de mere
24 cosulețe din ciocolata cu unt de arahide
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și ungeți o tava de mini brioșă cu ulei din nucă de cocos. Într-un castron, amestecați împreună semințele de chia și apa pentru a face un „ou chia”. La oul de chia, adăugați untul de arahide, zahărul din nucă de cocos, vanilia, bicarbonatul de sodiu,sarea de mare și se amestecă pentru a forma un aluat gros. Se adaugă ultimul oțetul, care va reacționa cu bicarbonatul de sodiu.
Utilizați o lingură pentru a pune aluatul în fiecare formă de brioșă.Coaceți la 180 °C până când biscuiții se ridică și devin aurii, aproximativ 10-12 minute.
În timp ce biscuiții se coc, scoateți cosulețele din ciocolata cu unt de arahide din ambalajul lor.Trebuie să le introduceți imediat în biscuiții care vor ieși din cuptor.
Apăsați imediat cosulețele din ciocolata cu unt de arahide în centrul fiecărui biscuite. Lăsați să se răcească complet,sunt fragili dacă sunt încă calzi.
Notă
Păstrați biscuiții într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână sau în congelator timp de până la 3 luni.
CALORII: 176 KCAL
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata
https://www.facebook.com/detoxinista/videos/1768183983193721/