Ingrediente:
2 banane
1¼ cești / 125g fulgi din nucă de cocos deshidratată
100g ciocolată neagră
Preparare:
Curătați bananele foarte coapte.
Se amestecă fulgii din nucă de cocos cu bananele.
Cu ajutorul unei linguri formați biluțe, apoi aplatizați.
Coaceți 180 C timp de aproximativ 15 minute până când încep să devină aurii.
Raw: Se deshidratează timp de 6 ore la 43 °C, apoi se întorc și se deshidratează timp de încă 4 ore.
Lăsați să se răcească în timp ce topiți ciocolata.
Înmuiați-le în ciocolată apoi puneți-le pe hârtie pentru a se răci.
Păstrați-le în frigider timp de trei zile. De asemenea, le puteți păstra în congelator timp de până la 3 luni și le puteți decongela la temperatura camerei.
Calorii: 85 cal
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/885926391584583/