Macaroons de banane cu nuca de cocos si ciocolata

Stacked Healthy Macaroons
Ingrediente:
2 banane
1¼ cești / 125g fulgi din nucă de cocos deshidratată
100g ciocolată neagră

3 Ingredient Healthy Chocolate Macaroons
Preparare:
Curătați bananele foarte coapte.
Se amestecă fulgii din nucă de cocos cu bananele.
Cu ajutorul unei linguri formați biluțe, apoi aplatizați.
Coaceți  180 C timp de aproximativ 15 minute până când încep să devină aurii.
Raw: Se deshidratează timp de 6 ore la 43 °C, apoi se întorc  și se deshidratează timp de încă 4 ore.
Lăsați să se răcească în timp ce topiți ciocolata.
Înmuiați-le în ciocolată apoi puneți-le pe hârtie pentru a se răci.
Păstrați-le în frigider timp  de trei zile. De asemenea, le puteți păstra în congelator timp de până la 3 luni și le puteți decongela la temperatura camerei.

Calorii: 85 cal

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/885926391584583/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *