Ingrediente
1 avocado copt, decojit, aproximativ 1/2 cească
2 banane coapte, decojite, feliate
¼ cească de pudră de cacao neindulcita(pudră de roscove)
2-4 sirop de arțar sau sirop de orez brun sau miere
Ganache din unt de arahide
2 linguri unt de arahide
2 linguri de ulei de nucă de cocos extra virgin topit
1 sirop de arțar sau sirop brun de orez sau miere
1/4 linguriță esență de vanilie
Sugestie de decorare – opțional
1 linguriță de arahide zdrobite
1 lingură de ciocolată neagră topită
Instrucțiuni de preparare
Adăugați toate ingredientele într-un blender sau un procesor de bucătărie.
Mixați cu viteză ridicată timp de 1 minut sau până când devine o cremă omogenă.
Transferați în 4 borcane de sticlă lăsând loc pentru a adăuga ganache-ul din untul de arahide. Refrigerați în timp ce pregătiți ganache-ul din untul de arahide.
Ganache din unt de arahide
Într-un mic bol de amestecare se amestecă untul de arahide, siropul de arțar și uleiul din nucă de cocos topit până devine gros și strălucitor.
Adăugați ganache-ul din unt de arahide peste mousse-ul de ciocolată din fiecare borcan.
Refrigerați cel puțin 1 oră înainte de a servi.
Decorați cu arahide crocante si puțină ciocolată neagră,topită.
Notă
Depozitare: păstrați bine în frigider până la 3 zile. Asigurați-vă că ați acoperit partea superioară a recipientului cu folie de plastic pentru a evita uscarea.
Calories: 290 kcal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,miere,ciocolata neagra,pudra de roscove,ulei de cocos,sirop de agave
https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/946258295523058/