Ingrediente:
1 banană medie
2 linguri ulei de cocos (sau orice ulei pe care doriți să folosiți)
1/4 ceașcă miere(sau sirop de arțar)
2 ouă, temperatura camerei
2 căni făină de migdale
1/4 cană de cacao neîndulcit(pudră de roscove)
1/2 linguriță de sare
1 linguriță de praf de copt fără gluten
1/2 ceașcă de nuci pecan tocate
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C .Tapetați o formă de briose(12) cu hârtie; puneți deoparte.
Într-un castron amestecați banana zdrobită, uleiul, mierea(sau sirop de arțar) și ouăle.
Se adaugă făina de migdale, cacaoa(pudră de roscove), sarea și praful de copt și se amestecă până se combină bine.
Se adaugă nucile pecan tăiate.
Impărțiți compoziția în mod uniform în formele de hârtie.
Dacă doriți,puneți pe partea superioară nuci pecan tăiate,suplimentar.
Coaceți timp de 20-22 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute înainte de servire.
A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos bio,ulei de masline,pudra de roscove,sirop de artar,miere
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1142992575806642/