INGREDIENTE
1/2 ceașcă | 104 grame de ulei din nucă de cocos topit
1 ceașcă | 200 grame zahăr de cocos
2 ouă întregi
2 lingurițe | 10 ml extract de vanilie
1/2 ceașcă | 50 de grame făină de tapioca
1/3 ceașcă| 40 de grame pudră de cacao neîndulcită(pudră de roscove)
85 gr. ciocolată paleo, tăiată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălzi cuptorul la 180 ° C tapetați și ungeț o tavă cu hartie de copt. Puneți deoparte.
Se amestecă împreună uleiul din nucă de cocos topit și zahărul din nucă de cocos într-un vas până se combină. Se adaugă ouăle și extractul de vanilie.
Adăugați făină de tapioca, pudra de cacao(pudra de roscove) și bucățile de ciocolată tăiate.Întindeți cu o spatulă din cauciuc sau o lingură de lemn compoziția în tava preparată într-un strat uniform.
Coaceți negresele timp de 20-22 de minute. Pentru a verifica dacă s-au copt: introduceți o scobitoare sau un cuțit în centrul lor. Dacă cuțitul / scobitoarea iese aproape complet curată, atunci scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de a tăia prăjitura în pătrate.
NOTA
Acoperiți și depozitați negresele rămase la temperatura camerei timp de până la o săptămână.
Valori nutritionale/buc.Calorii: 160 kcal, Grăsimi: 9 g Grăsimi saturate: 7 g Carbohidrați: 20 g Zahăr: 18 g Fibre: 1 g Proteine: 2 g
16 negrese
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw,ciocolata,zahar de cocos,pudra de roscove
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2068164733473048/