Prajituri vegane

Paleo and Vegan Magic Cookie Bars - These magic cookie bars are a healthier remake of the classic dessert! You'll never know they're gluten, grain, dairy and refined sugar free! | Foodfaithfitness.com | @FoodFaithFit

Ingrediente
1 cutie lapte din nucă de cocos integral de grăsimi (400ml.)
1/2 cupă + 3 linguri de miere (sirop de agave pentru versiunea vegană)
1/3 cupă ulei de cocos la temperatura camerei (ar trebui să fie de consistența untului moale)
3/4 cupă făină de cocos cernută (66g)
vârf de cuțit sare
2/3 cupă migdale tocate fin (87g)
3/4 cupă chipsuri de ciocolată neagră fără lapte pentru opțiunea vegană
1/2 cupă fulgi din nucă de cocos

Instrucțiuni de preparare
Într-o cratiță , așezată la foc, amestecați împreună laptele din nucă de cocos și 1/2 ceașcă de miere (sau sirop de agave), rezervând 3 linguri de miere pentru mai târziu. Se aduce amestecul la punctul de fierbere și se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant. Apoi, micșorați căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând constant, până când sosul se reduce cu aproximativ la jumătate.
Lăsați sosul pentru a se răci în timp ce faceți blatul.

Notă: După fierbere, ar trebui să aveți aproximativ 1 1/4 ceașcă de sos.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și tapetați o tava cu hârtie de copt, stropind cu generozitate cu ulei din nucă de cocos.
Într-un castron, folosind un mixer electric de mână, bateți restul de 3 lingurițe de miere cu uleiul de nucă de cocos până când devine o compozitie netedă și cremoasă. Se adaugă făina și sarea până se formează un aluat umed.
Apăsați aluatul în mod egal în partea inferioară a vasului.
Coaceți  până devine maro-auriu, aproximativ 7 minute.
De îndată ce scoateți  din cuptor, presărați migdalele tăiate și le presați ușor în blat. Apoi, se presară uniform bucățile de ciocolată și fulgii din nucă de cocos.

Se toarnă  amestecul ușor răcit de lapte de cocos. Agitați ușor tava până când amestecul de lapte din cocos începe să se scufunde între straturi.

Așezați-l în cuptor și coaceți până când părțile sunt ușor maronii aurii, aproximativ 27-28 minute.
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei. Apoi, acoperiți și puneți la frigider peste noapte.
A doua zi, tăiați cu un cuțit foarte ascuțit tăiați în batoane.
Calorii 230 kcal

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,miere,sirop de artar,ciocolata,ulei de cocos

https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/1431393780271958/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *