Ingrediente:
2 cesti făină de migdale fin măcinate
1/4 linguriță de sare
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, topită și răcită
1/4 ceasca de miere (sau sirop de arțar)
3 ouă mari, amestecate
1 linguriță extract de vanilie fara gluten
opțional: 2 linguri zahăr de cocos + 1/2 linguriță de scorțișoară pentru garnisirea brioșelor
Instrucțiuni:
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați formele de brioșe cu 12 garnituri de hârtie; puneți deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina de migdale, sarea, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara.
Adăugați uleiul din nucă de cocos, mierea(sau sirop de arțar), ouăle și extractul de vanilie și amestecați până se combină bine.
Impărțiți în mod uniform în garniturile de hârtie.
Coaceți timp de 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5-10 minute înainte de servire.
Dacă doriți, înmoaieți vârfurile brioșelor în zahărul de cocos cu scorțișoară.
A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,ulei de cocos,sirop de artar,miere
https://www.facebook.com/glutenfreepalate/videos/1313309945441570/