INGREDIENTE:
1 banană mijlocie coaptă, decojită
1 ou mare
1/2 cească unt de arahide
3 linguri miere (sau sirop de arțar,sirop de agave)
1 ingură extract de vanilie
1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
un vârf de cuțit sare, opțional și după gust
1/2 ceașcă chips de ciocolată
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Pregătiți o tavă de briose prin pulverizarea foarte bine cu spray-ul cu ulei, sau ungeți și tapetați cu făină tava. Dacă doriți fără gluten din motive de sănătate, pur și simplu ungeți tava fără faină.
În recipientul unui blender, adăugați primele 7 ingrediente, sarea opțional, se amestecă la viteză mare până când se omogenizează bine.
Se adaugă chipsurile de ciocolată și se amestecă manual; nu folosiți blenderul.
Folosiți o lingură pentru a ajuta la umplerea formelor. Fiecare formă ar trebui să fie umplută 3/4 din capacitatea ei.
Coaceți timp de 8 până la 9 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de aproximativ 10 minute. Brioșele se pot păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile sau în congelator timp de până la 4 luni.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
Analiza de nutriție pe porție (17 porții)
Calorii 93, Total grăsimi 6g, Grăsimi saturate 2g, Grăsimi trans 0g, Total carbohidrați 10g, Fibre 1g, Zahăr 7g, Proteine 2g, Sodiu 60mg
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,sirop de agave,sirop de artar,miere
https://www.facebook.com/AverieCooks/videos/1285260151522847/