Inghetata cu fistic,vegana

No-Churn Vegan Pistachio Ice Cream

INGREDIENTE

2 1/2 cești  lapte de cocos (sau lapte de migdale)
1 avocado mare
1 ceașcă de fistic nesărat
1 cană curmale
Opțional: 1/2 lingurita extract de migdale
Opțional: 1/4 lingurita spirulină (pentru culoare)

No-Churn Vegan Pistachio Ice Cream
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Combinați laptele, avocado, fisticul, curmalele și extractul de migdale într-un blender. Amestecați bine.Adăugați spirulina lent pentru a obține o culoare verde.

Se toarnă amestecul într-un vas , deasupra garnisiți cu fisticul tăiat și se îngheață peste noapte.

Scoateți din congelator și lăsați să se dezghețe timp de 10-15 minute sau până când este suficient de moale pentru a fi servită.

NOTA
Curmalele obțin cea mai bună textură cremoasă, dar nu cea mai bună culoare când este amestecată cu verde. Pentru o culoare mai frumoasă, utilizați 1/3 cană de sirop de arțar și reduceți cantitatea de lapte la 2 cani.

Gasiti pe site-ulevzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/732329463620042/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *