INGREDIENTE
2 1/2 cești lapte de cocos (sau lapte de migdale)
1 avocado mare
1 ceașcă de fistic nesărat
1 cană curmale
Opțional: 1/2 lingurita extract de migdale
Opțional: 1/4 lingurita spirulină (pentru culoare)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Combinați laptele, avocado, fisticul, curmalele și extractul de migdale într-un blender. Amestecați bine.Adăugați spirulina lent pentru a obține o culoare verde.
Se toarnă amestecul într-un vas , deasupra garnisiți cu fisticul tăiat și se îngheață peste noapte.
Scoateți din congelator și lăsați să se dezghețe timp de 10-15 minute sau până când este suficient de moale pentru a fi servită.
NOTA
Curmalele obțin cea mai bună textură cremoasă, dar nu cea mai bună culoare când este amestecată cu verde. Pentru o culoare mai frumoasă, utilizați 1/3 cană de sirop de arțar și reduceți cantitatea de lapte la 2 cani.
Gasiti pe site-ulevzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/732329463620042/