Ingrediente
Strat inferior (ciocolată)
1/3 ceasca de unt de arahide
2,5 linguri ulei nucă de cocos, topit
1 linguriță extract de vanilie
3 linguri de pudră de cacao neîndulcită(pudră de roscove)
2 linguri de sirop de arțar
Nivelul superior (unt de arahide)
1/3 ceașcă unt de arahide
2 linguri ulei din nucă de cocos, topit
1 linguriță extract de vanilie
2 linguri de sirop de arțar
Sare de Himalaya
Instrucțiuni de preparare
Tapetați o tava de brioșe cu 12 forme de hârtie. Pulverizați cu spray de ulei din nucă de cocos și lăsați deoparte.
Într-un castron, amestecați toate ingredientele pentru stratul de jos (ciocolată) împreună, până când devine o compozitie omogenă. Puneți deoparte.
Într-un alt vas, amestecați toate ingredientele pentru stratul superior (unt de arahide) împreună până când devin o cremă netedă.
Puneți o jumătate de lingură formând un strat de ciocolată în fiecare formă de brioșă. Repetați până când ați umplut cele 12 forme.
Repetați același lucru cu stratul din unt de arahide, punând 1/2 linguriță deasupra stratului de ciocolată.
În cele din urmă, presărați fiecare brioșă cu sare de Himalaya.
Puneți tava de brioșe în congelator timp de 30 de minute sau până când compoziția devine fermă.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide bio crocant,pudra de roscove,ulei de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1640902095967289/