Ingrediente
1 cană piure de banane (240g sau aproximativ 2 banane mari)
1/2 cană unt de arahide + suplimentar pentru dressing, dacă se dorește
1/4 cană zahăr de cocos
1 cană + 2 linguri fulgi de ovăz(fără gluten dacă este necesar – 115g)
1/4 cană arahide prăjite, sărate, tocate
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul la 170 de grade și tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Într-un castron mare, amestecați împreună banana, untul de arahide și zahărul din nucă de cocos până când se combină bine.
Se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până se combină bine. În cele din urmă, amestecați și arahidele. Aluatul dvs. va fi puțin umed și lipicios – este normal.
Utilizați o lingură pentru a forma biluțe pe carele puneți tava în pregătită și folosiți mai apoi o furculiță pentru a le presa cu grosimea de aproximativ 2-3 cm.
Coaceți până când marginile devin maro auriu,aproximativ 25-30 minute. Se lasă să se răcească complet pe tava.
Informații nutriționale
Calorii 120 Calorii din grăsimi 55
% Valoare zilnica
Total grăsimi 6.1g 9%
Grăsimi saturate 1,3 g 7%
Grăsimi polinesaturate 0,4 g
Grăsimi mononesaturate 0.6g
Sodiu 47 mg 2%
Potasiu 71 mg 2%
Carbohidrați totali 13,9 g 5%
Fibre alimentare 2g 8%
Zaharuri 5.9g
Proteine 3,6 g 7%
Vitamina A 0,2%
Vitamina C 2,3%
Calciu 0,7%
Fier 2,8%
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,zahar de cocos
https://www.facebook.com/foodfaithfitnessblog/videos/1603478989730102/