Negrese cu faina de cocos

Ingrediente:


Pentru blat:
1 1/3 ceașca (266 grame) zahăr din nucă de cocos
1/3 ceașcă (43 de grame) faină de cocos, cernută
3/4 ceașcă (86 grame) pudră de cacao cernută( pudră de roșcove)
1/4 linguriță de sare
3/4 ceașcă+ 2 linguri ulei din nucă de cocos (196 grame), topit
1 linguriță extract de vanilie
3 ouă mari (50 de grame fiecare), temperatura camerei (este important să nu fie reci – ouăle reci vor face ca uleiul de nucă de cocos să se întărească)

Pentru glazură:
1 ceașcă (170 de grame) de ciocolată semi-dulce tăiată (asigurați-vă că utilizați paleo ciocolată)
1/4 cană (60 mililitri) de lapte la alegere ( laptele de migdale pentru paleo)
1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos
1 linguriță extract de vanilie
vârf de cuțit sare

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 175 ° C și tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună zahărul, făina, pudra de cacao și sarea. Puneți deoparte.
Într-un alt bol, amestecați împreună uleiul de nucă de cocos topit, extractul de vanilie și ouăle. Se amestecă până se combină bine.
Se adaugă amestecul ingredientelor solide la cele lichide și se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în tava pregătită și se coace timp de 16-20 de minute. Va avea aspectul de tort.
Lăsați negresele să se răcească complet, aproximativ 60-90 de minute, apoi pregătiți glazura.
Într-o cratiță mică, la foc mic, amestecați toate ingredientele. Se amestecă până se topește și a devenit o cremă netedă.
Se lasă să se răcească timp de aproximativ 10-20 de minute când poate fi turnată peste negresă.
Așezați tava în frigider și răciți timp de 1-2 ore sau până când ciocolata devine fermă.

Negresele pot fi păstrate la temperatura camerei pentru câteva zile. Tăiați în 16 pătrate.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,pudra de roscove,ciocolata

[facebook url=”https://www.facebook.com/texanerin/videos/1998596710181002/” /]
Ulei de cocos raw *BIO 500ml
Zahar de cocos *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *