Ingrediente
110 gr. jumătăți de nucă (~1 ceașcă)
1 ceașcă curmale fară sâmbure
3 linguri pudră de cacao neîndulcită(pudră de roșcove)
1 linguriță extract de vanilie
¼ linguriță de mentă sau extract de mentă(sau 2 picaturi ulei de mastic)
⅛ linguriță de sare
Instrucțiuni de preparare
Puneți nucile și curmalele într-un procesor de alimente. Mixați aproximativ 1 minut sau până când nucile și curmalele s-au omogenizat bine.
Se adaugă ingredientele rămase: pudra de cacao, extractul de vanilie, extractul de menta și sarea.Amestecați până se formează un aluat. Textura aluatului ar trebui să fie consistentă și maleabil. Dacă nu, adăugați 1 sau 2 linguri de apă caldă.
Utilizați o lingură pentru a obține mingi din aluat. Așezați-le pe o foaie de copt.Așezați în frigider timp de 30 de minute pentru a permite bilelor să se răcească.
Pe site-ul evzinshop gasiti ,aici: pudra de roscove,ulei de mastic,pudra de mastic,lacrimi de mastic
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/2075346869367587/