INGREDIENTE
1/2 ceașcă | 50 de grame făină de tapioca
1/2 ceașcă | 45 grame făină de năut
1 ceașcă | 240 ml lapte din nucă de cocos
INSTRUCȚIUNI
Într-un castron de amestecare de dimensiuni medii, se amestecă împreună făina de tapioca și făina de năut până la combinare.
Se adaugă laptele din nucă de cocos și se amestecă până se incorporează complet.
Încălziți o tigaie bine unsă la foc mediu. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie. Utilizați spatele unei linguri pentru a împrăștia aluatul într-un cerc mare și subțire, cu diametrul de 6 cm.
Lăsați pentru 1-2 minute. Când marginile tortilliei sunt gătite și există bule mici de aer pe partea superioară, știți că este timpul să întoarceți cu ușurință pe cealaltă parte pentru încă un minut.
Transferați tortillia pe o farfurie pentru a lăsa să se răcească și repetați același procedeu până când se termină aluatul.
NOTA
Valori nutritionale: 1 tortilla
Calorii: 93 kcal Grăsimi: 5 g Grăsimi saturate: 4 g Carbohidrați: 11 g Zahăr: 1 g Fibre: 1 g Proteine: 2 g
Pe site-ul evzinshop gasiti ,aici: lapte de cocos,ulei de cocos
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2078467529109435/