Ingrediente
3/4 cană nuci de cajou
1 cană cremă din nucă de cocos, conservă
3 lingurițe sirop de arțar
23 gr. unt de cacao brut, topit
1/2 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare
Într-un castron puneți nucile de cajou, acoperiți cu apă rece. Lăsați la înmuiat 4-6 ore (sau peste noapte). Scurgeți.
Într-un blender adăugați nucile de cajou scurse de apă, crema din nucă de cocos, siropul de arțar, untul topit de cacao și extractul de vanilie.
Amestecați la viteză mare timp de aproximativ 1 minut, până când se formează o cremă groasă.
Se toarnă în 6 borcane mici de servire. Se îngheață 1 h / 1h30 pentru a se îngroșa și pentru a obține o spumă cremoasă. Serviți imediat sau transferați la frigider. A se păstra bine în frigider până la 3 zile. Acoperiți partea superioară a fiecărui recipient cu folie de plastic pentru a evita uscarea. Serviți cu zmeură.
Informații nutriționale/porție
Calorii: 323 kcal
https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/979352008880353/