Calorii: 68 kcal
Ingrediente:
125 g curmale fara sâmburi(12 curmale)
90 g fulgi de ovaz /1 cană(versiune fără gluten)
3 linguri ulei din nucă de cocos topit
3 linguri pudră de cacao(pudră de roscove)
2 linguri cafea rece sau lapte rece la alegere
0,5 linguriță de vanilie (sau extract de vanilie)
vârf de cuțit sare
fulgi din nucă de cocos sau pudră de cacao opțional
Instrucțiuni de preparare:
Așezați toate ingredientele într-un mixer.
Amestecați până se combină bine.
Ungeți mâinile și rotiți aluatul în bile mici, de dimensiunea unei nuci.
Iveliți trufele în nucă de cocos deshidratată sau în pulbere de cacao.
Așezați-le în frigider timp de 20 de minute înainte de a le servi (nu este necesar, dar se vor întări puțin).
Vizitati site-ul evzinshop,aici veti gasi : ulei raw de cocos bio,pudra de roscove
https://www.facebook.com/nutritionistmeetschef/videos/948414391988162/