Ingrediente
Pentru blat:
2/3 cană (93 grame) migdale
2/3 cană (140 de grame), curmale fără sâmburi
2 linguri + 2 lingurițe (19 grame) pudră de cacao(pudră de roșcove)
1/4 linguriță de sare
Pentru umplutură:
3 cani (720 de grame) cremă din nucă de cocos încălzită,din trei cutii de 400 grame de lapte din nucă de cocos cu consistență totală de grăsime, refrigerate peste noapte
1 cană (210 de grame), curmale fără sâmburi
1 2/3 cană (183 grame) pudră de cacao (pudră de roșcove)
1 1/3 cană (266 grame) zahar din nucă de cocos
1/4 cană + 1 1/2 lingurite (64 grame) ulei din nuca de cocos (nerafinat)
1 lingură extract de vanilie
1 lingurită de sare
Pentru garnisire:
zmeură și căpșuni
Instructiuni de preparare:
Pregătiți blatul:
Tapetați o tavă circulară cu o folie.
În vasul procesorului de bucătărie amestecați toate ingredientele blatului până când se formează un aluat.
Apăsați aluatul pe partea inferioară a tăvii căptușite.
Pregătiți umplutura:
Într-un blender de mare viteză adăugați toate ingredientele umpluturei, în ordinea listată, și amestecați timp de aproximativ 30-60 de secunde sau chiar mai mult, în funcție de mixerul dvs.
Se toarnă umplutura peste blat și se pune cheesecake-ul în congelator timp de 6-8 ore sau până când umplutura este înghețată.Scoateți din congelator și lăsați să se dezghețe timp de aproximativ o oră la temperatura camerei (va depinde de temperatura camerei și de cât timp a fost înghețat cheesecake-ul).Garnisiți cu fructele de padure. Poate fi depozitat în frigider pentru o consistență mai ușoară.
Notă:
Puneți 3 cutii de lapte din nucă de cocos,complet de grăsimi și răciți-le peste noapte. Apoi scoateți crema din nucă de cocos care s-a format în partea de sus. Ar trebui să obțineți 3 cești (720 de grame) de cremă din nucă de cocos. Se încălzește ușor, astfel încât amestecul să fie mai ușor de amestecat.
Vizitati site-ul evzinshop,aici veti gasi: pudra de roscove,ulei de cocos,lapte de cocos,zahar din nuca de cocos
https://www.facebook.com/texanerin/videos/2016911661682840/