INGREDIENTE
BLAT
1 1/2 ceașcă făină de migdale
1/3 ceașcă pudră de cacao(pudră de roscove)
3 linguri sirop de arțar
2 linguri ulei din nucă de cocos topit
Crema
2/3 ceașcă unt de arahide( sau unt de migdale)
1 linguriță sirop de arțar
1/2 lingură ulei din nucă de cocos topit
un praf sare de mare
Ganache
3/4 ceașcă de ciocolată fara lapte
1/4 cană lapte din nucă de cocos
1/2 linguriță extract de vanilie pură
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Ungeți ușor cu ulei din nucă de cocos 4 forme de tartă. Într-un castron amestecați făina de migdale, cacaoa, siropul de arțar și uleiul din nucă de cocos. Dacă este prea uscat, adăugați doar puțin ulei din nucă de cocos. Apăsați ferm în partea inferioară și în sus pe marginea formei de tartă.
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, uleiul din nucă de cocos și siropul. Răspândiți ușor un strat din crema de unt de arahide peste blat.
Așezați ciocolata într-un castron mediu. Se încălzește laptele din nucă de cocos într-o cratiță mică. Puneți cu grijă laptele de cocos fierbinte peste ciocolată și amestecați până când ciocolata se topește și se transformă în consistența de ganache. Adăugați vanilia. Se toarnă peste umplutura din unt de arahide. Puneți tartele în frigider pentru a se întării pe timpul nopții.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ulei de cocos,sirop de artar,ciocolata fara lapte,pudra de roscove
https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1685941814784715/