Tarta de ciocolata cu unt de arahide

Beautiful no-bake chocolate almond butter tarts topped with raspberries and edible flowers.

INGREDIENTE
BLAT
1 1/2 ceașcă făină de migdale
1/3 ceașcă pudră de cacao(pudră de roscove)
3 linguri sirop de arțar
2 linguri ulei din nucă de cocos topit
Crema
2/3 ceașcă unt de arahide( sau unt de migdale)
1 linguriță sirop de arțar
1/2 lingură ulei din nucă de cocos topit
un praf sare de mare
Ganache
3/4 ceașcă de ciocolată fara lapte
1/4 cană lapte din nucă de cocos
1/2 linguriță extract de vanilie pură

The inside of a delicious chocolate peanut butter cup tart or pie. This healthier chocolate peanut butter cup tart is vegan, gluten free, and paleo.

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Ungeți ușor cu ulei din nucă de cocos 4 forme de tartă. Într-un castron amestecați făina de migdale, cacaoa, siropul  de arțar și uleiul din nucă de cocos. Dacă este prea uscat, adăugați doar puțin ulei din nucă de cocos. Apăsați ferm în partea inferioară și în sus pe marginea formei de tartă.
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, uleiul din nucă de cocos și siropul. Răspândiți ușor un strat din crema de unt de arahide peste blat.
Așezați ciocolata într-un castron mediu. Se încălzește laptele din nucă de cocos într-o cratiță mică. Puneți cu grijă laptele de cocos fierbinte peste ciocolată și amestecați până când ciocolata se topește și se transformă în consistența de ganache. Adăugați vanilia. Se toarnă peste umplutura din unt de arahide. Puneți tartele în frigider pentru a se întării pe timpul nopții.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ulei de cocos,sirop de artar,ciocolata fara lapte,pudra de roscove

https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1685941814784715/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlLapte de cocos *BIO 400ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *