Inghetata din unt de arahide cu clustere crocante de ciocolata

 

Peanut Butter Crunch Cluster Ice Cream (Vegan & No-Churn)

INGREDIENTE

CIOCOLATA CROCANTA
2 cani orez expandat(quinoa expandată)
3/4 cești de ciocolată
INGHETATA CU UNT DE ARAHIDE
2 cani lapte vegetal la alegere
1 cană unt de arahide
1 cană curmale fără sâmburi (aproximativ 12)

Peanut Butter Crunch Cluster Ice Cream (Vegan & No-Churn)

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Topiți chips-urile de ciocolată și amestecați cu orezul expandat(quinoa expandată)până când se acoperă uniform. Puneți lingurițe mici pe o tavă căptușită cu hârtie de copt, dați la rece până când se întăresc.

Pentru înghețată, amestecați toate ingredientele până când devine o cremă omogenă.Se toarnă jumătate din crema din unt de arahide într-un vas. Presăriți un strat de clustere de ciocolată.

Acoperiți cu restul de înghețată. Amestecați să se distribuie în mod uniform.

Se îngheață peste noapte.

Scoateți din congelator 10-15 minute înainte de servire.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,ciocolata,unt de arahide,quinoa expandata

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/731096140410041/

 

 

 

Quinoua expandata *BIO 100grUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *