INGREDIENTE
2 cani cremă din nucă de cocos răcită sau smântână
1 banană congelată
1 cană de mango înghețată
1 linguriță extract de vanilie
1/2 stafide
opțional – miere, sirop de arțar, sirop de agave, extract de rom, nuci, scorțișoară, etc.
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Puneți 2 cutii de 280 gr.de cocos cremă (nu lapte) în frigider peste noapte pentru a se întări.O parte din apă va fi lăsată să se scurgă și veți folosi partea de sus,crema.
Amestecați bananele congelate și mango împreună până când devin o compoziție cremoasă. Puneți deoparte.
Apoi, puneți crema în mixer,se amestecă până când devine pufoasă.
Adăugați câteva linguri sirop de agave / miere / sau sirop de arțar în timp ce amestecați.
Adăugați încet în amestecul de banane de mango frișca. Amestecați ușor împreună până când se omogenizează.
Puneți restul ingredientelor. Stafide, scorțișoară, vanilie etc.
Se toarnă amestecul într-o formă căptușită cu hârtie de cop.
Așezați în congelator timp de 2-3 ore până la întărire.
NOTA
Înlocuiți stafidele cu chips-uri de ciocolată, nuci, etc.
Dacă utilizați cremă din nucă de cocos, se va îngroșa rapid în congelator. Va avea nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a se dezgheța înainte de servire.
Calorii estimatate: 280 ,18 grame grăsimi, 18 carbohidrați ,13 zaharuri ,1,5 proteine
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ciocolata,stafide,sirop de agave,sirop de artar
https://www.facebook.com/simplyquinoa/videos/1715561141841522/