INGREDIENTE
100gr. 85% ciocolată neagră, fără lapte, dacă se dorește
½ cească unt de arahide
½ linguriță sirop de arțar
½ lingură făină de cocos
Sare de mare pentru garnisire
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Puneți într-o formă de brioșe mici 8 forme de hârtie. Dacă doriți puteți dubla rețeta pentru a face 16 mini coșulețe.
Puneți 50gr. de ciocolată neagră în bain marie până când se topește ciocolata; amestecând frecvent.
După ce se topește ciocolata, adăugați 1 linguriță în fiecare formă. Utilizați o lingura pentru a răspândi ciocolata pe pereții formei. Odată ce ați umplut toate formele, așezați tava în congelator timp de doar câteva minute pentru a întări ciocolata.
Faceți umplutura: Se adaugă untul de arahide, siropul de arțar și făina din nucă de cocos într-un castron și se amestecă până se omogenizează.Se pune ½ lingură din amestec în fiecare formă deasupra ciocolatei. Dați înapoi în congelator în timp ce topiți restul de ciocolată rămasă.
Puneți aproximativ 1 linguriță deasupra untului de arahide, asigurându-vă că acoperiți toată umplutura.Congelați timp de 5-10 minute până când ciocolata devine solidă. Puteți păstra în frigider sau congelator până serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide,ciocolata,sirop de artar
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1653259578045786/