INGREDIENTE
1 ¼ ceașcă fulgi din nucă de cocos
¼ ceașcă făină de migdale fin măcinate
3 linguri ulei din nucă de cocos
¼ cană de sirop de arțar
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Adăugați toate ingredientele (fulgii de cocos, făina de migdale, uleiul de cocos și siropul de arțar) într-un mixer.
Combinați până când obțineți un amestec gros și lipicios.
Folosind o lingură, scoateți bile din amestecul din nucă de cocos. Puneți pe foaia de coacere pregătită,lăsați spațiu între bile.
Coaceți timp de 12-16 minute, până când prind o culoare aurie. Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 30 de min-1 oră.
NOTA
Uleiul din cocos solid este cel mai bun pentru această rețetă. Utilizarea uleiului de nucă de cocos topit va avea ca rezultat să iasă biscuiți mai mici.
Puteți dubla cantitatea pentru a face mai mulți biscuiți.
Se păstrează într-un recipient etanș, timp de până la 1 lună, la temperatura camerei.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw,sirop de artar
https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/2017694188504556/