Ingrediente
3 banane
1/2 cană / 200g fulgi de ovaz
2 lingurițe de ginger
1 lingura turmeric
vârf de cuțit sare
Glajură
3/4 cană / 115 g nuci de caju
2 linguri de îndulcitor, cum ar fi siropul de arțar
1 linguriță vanilie
2 linguri ulei de cocos, opțional – cu apă suplimentar
Metodă de preparare
Se amestecă toate ingredientele solide împreună.
Pisați bananele cu o furculiță și amestecați apoi cu ingredientele uscate.
Pe o tavă de copt, încercați să faceți din aluat aceleași dimensiuni și o formă aproximativ rotundă.
Coaceți la 180 ° C timp de 12/15 minute până când obțin un pic de culoare. Veți simți mirosul de caramel de la banane atunci când acestea sunt gătite.
Combinați împreună ingredientele de glazură.
Așezați în congelator timp de 5 minute pentru a se întări.
Glasați biscuiții și apoi presărați cu pudră de turmeric sau cu pudră de ghimbir.
Păstrați într-un recipient etanș la frigider trei zile.
16 biscuiți,calorii: 65 cal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/911264525717436/