Ingrediente
2 căni de capsuni congelate
1 cutie (400 ml)lapte din nucă de cocos complet de grăsimi, refrigerat
1/2 cană sirop de arțar(sau miere)
1 linguriță gumă xantam,opțional
Instrucțiuni de preparare:
Așezați o cutie(tavă) în congelator.
Într-un blender sau un procesor de alimente, adăugați laptele de cocos răcit, adăugând mai întâi stratul de cremă,apoi lichidul. Adăugați căpșunile congelate și siropul de arțar și amestecați până când devine de consistență cremoasă. Nu se amestecă prea mult.
Dacă alegeți să utilizați guma xantam, adăugați-o spre sfârșit.
Se toarnă amestecul de înghețată în cutia(tava) congelată. Amestecați ușor înghețata la un interval de 20-30 de minute.
Notă:
Această înghețată se servește în ziua în care este făcută. Dacă o serviți mai târziu, dezghețați-o timp de 15 minute sau, dacă este posibil, rupeți-o în bucăți și amestecați ușor.Aceasta va avea o textură moale.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/thebigmansworld/videos/1967585026789118/