INGREDIENTE
BLAT:
¾ ceasca (70 g) faina de migdale
3 linguri ulei din nucă de cocos
3 linguri de miere
½ linguriță de scorțișoară
1 praf de sare
CREMA:
395 g lapte de cocos, 2 cutii, refrigerate
½ ceasca (120 ml) suc de lime, de la aproximativ 2 lime
⅓ ceasca (110 g) miere
coaja rasă de la 2 lime
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Tapetați un vas de coacere pătrat de 20 cm, cu hârtie de copt, care să acopere și marginile.
Faceți blatul: într-un castron combinați făina de migdale, uleiul din nucă de cocos, mierea, scorțișoara și sarea. Se amestecă cu o spatulă până când se omogenizează bine ingredientele.
Intindeți aluatul format în vasul de coacere. Utilizați o spatulă pentru a obține un strat subțire, uniform. Puneți deoparte.
Faceți crema: deschideți cutiile de lapte din nucă de cocos și folosiți o lingură pentru a scoate crema groasă din vârful recipientului și o puneți într-un castron mediu. Lăsați lichidul rămas pentru altă utilizare, cum ar fi pentru supe sau sosuri.
Bateți crema din nucă de cocos cu un mixer de mână până devine pufoasă.
Adăugați sucul de lime și mierea. Continuați să bateți, aproximativ 2 minute.
Se toarnă crema peste blat și se utilizează o spatulă pentru a netezi partea superioară.
Garnisiți cu coajă rasă de lime.
Congelați timp de cel puțin 2 ore.
Tăiați în forme pătrate de 5 cm.Serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos,zahar de cocos
https://www.facebook.com/officialgoodful/videos/2206053052798482/