Ingrediente:
BUDINCĂ
3 cani cu lapte din nucă de cocos (dacă evitați laptele de nucă de cocos, puteți încerca lapte de cajou sau migdale)
4 lingurițe de amidon de arorut
5-6 sirop de arțar
1 cană unt de arahide
1 vârf cuțit sare(opțional)
1 linguriță de extract de vanilie
GARNITURĂ
friscă de cocos
arahide zdrobite
ciocolată ganache
Instrucțiuni de preparare:
Adăugați laptele de cocos cu conținut total de grăsimi și amidonul de arorut într-o cratiță și amestecați. Se gătește la foc mediu până când se ingroașă (aproximativ 5 minute).
Scoateți cratița de la căldură și adăugați siropul de arțar, untul de arahide, vanilia și un vârf de sare (opțional). Gustați și reglați după gust, adăugând mai mult sirop de arțar pentru dulceața, extract de vanilie pentru aromă și unt de arahide pentru o aromă mai puternică de arahide.
Se toarnă amestecul într-un vas(cel mai bun sticlă) și se lasă să se răcească pentru 10 minute. Acoperiți vasul cu înveliș din plastic astfel încât să atingă suprafața budincii.
Se răcește peste noapte în frigider (sau până când se îngroașă). Serviți așa cum este sau garnisind cu frișcă din nucă de cocos, arahide zdrobite și / sau ganache de ciocolată. De asemenea, ar putea fi întrebuințată ca umplutură de plăcintă.
Păstrați în frigider până la 5 zile.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos Biohealth,ciocolata de roscove,sirop de artar,unt de arahide crocant bio
https://www.facebook.com/MinimalistBaker/videos/2041799862519637/