Crackers fara gluten

Imagine similară

Ingrediente:

2 cani (190 g) făină de migdale
1 linguriță de sare
½ linguriță de ardei iute
2 linguri de rozmarin proaspăt, tocat
2 linguri ulei de măsline
3 linguri de apă cu gheață

 

Parchment-lined baking sheet with freshly baked crispy Vegan Gluten-Free Crackers

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180˚C.
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, sarea, piperul și rozmarinul.
Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă bine cu o furculiță.
Se adaugă apa înghețată, câte 1 lingură și se amestecă bine până aluatul se reține când este presat.
Așezați aluatul pe o foaie de hârtie de copt și adăugați o altă bucată de hârtie pe partea superioară. Rulați aluatul cât mai uniform posibil, în grosime de 6 mm.

Folosind un cuțit sau un tăietor de pizza, tăiați aluatul la dimensiunea dorită.
Dacă se dorește, utilizați un pai pentru a găuri fiecare dintre biscuiți.
Puneți cu grijă biscuiții pe foaia de coacere. Dacă aluatul este prea cald, biscuiții se vor rupe în timp ce încercați să îi transferați. Răciți în congelator timp de 10 minute înainte de a continua, dacă se întâmplă acest lucru.
Coaceți timp de 15-20 de minut, până devin de culoare maro auriu.

Lăsați biscuiții să se răcească complet. Depozitați până la o săptămână la temperatura camerei într-un recipient etanș.

 

Gasiti sa cumparati ulei de masline extra virgin pe site-ul evzinshop,aici:http://evzinshop.com/ si in magazinele colaboratoare,selectate.

https://www.facebook.com/officialgoodful/videos/2249505251786595/

 

 

Imagine similară

 

 

Ulei de masline extra virgin Drop of gods 1lUlei de masline extra virgin Sitia PDO 750mlUlei de masline extra virgin *BIO Critida 750mlUlei de masline PDO Sitia metalic 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *