Ingrediente:
2 banane
1 cană / 180 g quinoa, înmuiată peste noapte
½ cană/ 75 g stafide
½ cană / 50g pudră de cacao / pudră de roscove
½ cană / 50g fulgi din nucă de cocos deshidratată
1 linguriță vanilie
3 lingurițe semințe de chia, înmuiate în 9 linguri de apă
un vârf de cuțit de sare
1 cană apă
Glazura:
2 banane
2 lingurițe pudră de cacao / pudră de roscove
2 lingurițe nuci, alune sau nucă de cocos
Instructiuni de preparare:
Înmuiați quinoa cu o seară înainte, apoi se scurge și se clătește.
Înmuiați chia în timp ce adăugați toate ingredientele pentru pâinea de banană într-un blender, apoi adăugați ultima, chia.
Se amestecă bine și se toarnă într-o tavă căptușită cu hârtie.
Coaceți o oră la 190C, până când o scobitoare iese în mare parte curată.
Lăsați să se răcească în timp ce faceți glazura. Se va întări în timp ce se răcește.
Amestecați două banane cu 2 linguri de pulbere de cacao până devine o cremă.
Răspândiți glazura peste pâine și presărați cu nuci sau alune tocate.
Păstrați în frigider până la 3 zile.
Calorii: 170
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1006972826146605/