INGREDIENTE
1 cană de zahăr( zahăr de cocos)
1 cană de unt de arahide
1 ou
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Preîncălzi cuptorul la 180 de grade. Se amestecă ingredientele împreună până se omogenizează.Tapetați o tavă cu o foaie de hârtie de copt.Rotiți în bile aluatul format cu mâinile. Apăsați în jos cu spatele unei furculițe și apoi apăsați din nou din direcția opusă pentru a forma modelul încrucișat pe partea de sus a biscuitului.
Coaceți timp de 12 minute și apoi lăsați să se răcească pe tavă timp de 1-2 minute înainte de a fi poziționați pe un suport pentru a se finaliza răcirea. Depozitați într-un recipient etanș.
NOTA
Zahărul de cocos are vitamine şi minerale esenţiale pentru organism şi acestea sunt intacte, deoarece nu este supus unui tratament chimic.
Nu suprasolicită pancreasul, deoarece are un indice glicemic cu 10 procente mai mic decât cel din trestie sau sfeclă şi se absoarbe lent în corp.
Calorii: 168 kcal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos Biohealth,unt de arahide bio crocant Biohealth
https://www.facebook.com/iambaker.net/videos/2148341461859634/