Branza din nuci de caju

 

Imagini pentru Homemade Cashew "Cheese"

 

Ingrediente:
pentru 12 felii

2 căni caju crud (300 g)
3 lingurițe sare de mare
1 linguriță praf de ceapă
1 linguriță praf de usturoi
4 linguri fulgi de drojdie nutritivă
2 linguri suc de lamaie
2 ½ cești de apă(585 ml)
3 linguri fulgi de agar-agar

 

Imagini pentru Homemade Cashew "Cheese"

 

Instrucțiuni de preparare:

Într-un blender, combinați nucile de caju, sarea, praful de ceapă, praful de usturoi, drojdia nutritivă, sucul de lamaie și 1 cană (235 ml) de apă. Amestecați timp de 1 minut, până devine o compoziție netedă.
Într-un vas mic, aduceți apa rămasă până la temperatura de fierbere la foc mediu.
Adăugați lent fulgii agar-agar în timp ce amestecați continuu. Continuați să amestecați până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Lăsați amestecul să se răcească, apoi adăugați în blender împreună cu celelalte ingrediente.
Se amestecă timp de 1 minut, până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un vas mediu și se răcește timp de cel puțin o oră sau până se îngroașă.
Când doriți să serviți,deformați brânza de caju pe o farfurie.

 

https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2337744786295974/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *