Ingrediente:
aproximativ 16-20 de batoane
1 1/2 cană (180 g) fulgi de ovăz
1/3 cană(60g) stafide
3/4 cană (75g) migdale nesărate
1/4 cană (20g) nucă de cocos nesărată
1/4 linguriță de sare (2 g)
1/2 cană (120g) unt de arahide
1/4 cană (80g) sirop de arțar, nectar de agave sau miere
2 linguri ulei de cocos (30 g)
1 linguriță extract de vanilie
Glazura de ciocolată
1/4 cană (30 g) pudră de cacao (pudră de roșcove)
1/4 cană (80 g) sirop de arțar sau miere
2 linguri (30g) ulei din nuca de cocos, topit
1/2 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare:
Ungeți o tavă pătrată de 20 x 20 cm și tapetați cu hârtie de copt, astfel încât marginele să fie mai lungi pentru a face ușor ridicarea batoanelor. Puneți fulgii de ovăz, migdalele, stafidele și sarea în castronul unui procesor de bucătărie. Mixați până când se combină complet. Se adaugă untul de arahide, mierea (siropul de arțar) și uleiul din nucă de cocos într-o cratiță mică și se topesc la căldură scăzută. Scoateți de la căldură și adăugați extractul de vanilie. Se adaugă acest amestec peste amestecul de ovaz și se mixează până se combină complet. Răspândiți amestecul în tava preparată și apăsați cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă. Pregătiți glazura de ciocolată. Într-un castron mic combinați cacaoa cu miere (siropul de arțar), uleiul din nucă de cocos și extractul de vanilie. Răspândiți uniform peste blatul din tavă. Refrigerați timp de 2 ore pentru a se întării.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,pudra de roscove,miere,sirop de roscove,ulei de cocos raw bio,unt de arahide
https://www.facebook.com/homecookingadventure/videos/2377493475599461/