INGREDIENTE
2 căni făină de migdale
1/2 linguriță praf de copt *
1/4 linguriță sare
1/2 linguriță condimente măcinate(nucșoară,cuișoare,anason )
3 linguri ulei din nuca de cocos topit
3 linguri piure de dovleac
1/4 cană sirop de arțar
2 linguri extract de vanilie
1/4 cană de scorțișoară
1 lingura zahăr de cocos
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de migdale, praful de copt, sarea și condimentele măcinate.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul din nucă de cocos, piureul de dovleac, siropul, extractul de vanilie.
Adăugați ingredientele lichide la cele solide. Se amestecă până se combină bine. Refrigerați timp de aproximativ 10 minute (acest lucru permite aluatului să devină mai lipicios și mai ferm).
Într-o castron mic, amestecați scorțișoara și zahărul din nucăde cocos.
Formați bilele de aluat de circa 1,5 cm în diametru, rostogoliți-le în amestecul de scorțișoară. Puneți-le pe o foaie de copt într-o tavă. Folosind o lingură, apăsați fursecurile la o grosime de aproximativ 3-4 cm.
Coaceți fursecurile timp de 10-12 minute (în funcție de cuptor și de grosimea lor).
Se răcesc complet pe foaia de copt.
NOTA
* Pentru o versiune Paleo utilizați bicarbonat de sodiu în locul prafului de copt
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,sirop de artar
https://www.facebook.com/Wholesomelicious/videos/1962725420677636/