Batoane proteice

 

Imagini pentru Protein-Packed Breakfast Bars

 

Ingrediente :

pentru 24 de batoane

Rețeta de bază :

¼ ceașcă de in (40 g)
¾ ceașcă apă (180 ml)
6 cani  fulgi de ovăz (540 g)
6 cani quinoa, fiartă (1 kg)
4 lingurițe praf de copt
1 linguriță sare
1 cană sirop de arțar(220 g)
½ ceașcă  ulei din nucă de cocos, topit (120 ml.)
2 lingurițe extract de vanilie
4 banane coapte, piure

Ingrediente de completare :

BATOANE CU CIOCOLATA SI UNT DE ARAHIDE

bomboane de ciocolată cu unt de arahide 
6 linguri unt de arahide
5 linguri chips-uri de ciocolată

BATOANE CU MERE SI SCORTISOARA:

¾ cană mere, cubulețe (90 g)
6 linguri de nuci, tocate
1 ½ linguri de scorțișoară
¼ linguriță de nucșoară

BATOANE CU MORCOVI :

¾ cană morcov, ras (30 g)
3 lingurițe de scorțișoară
¼ linguriță de nucșoară
3 linguri unt de migdale

BATOANE CU FRUCTE DE PADURE :

3 linguri unt de migdale
⅓ ceașcă capșuni, cubulețe (55 g)
⅓ ceașcă de zmeură (40 g)
⅓ ceașcă afine (40 g)

 

Imagini pentru Protein-Packed Breakfast Bars

 

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 190 ° C .
Pentru a face ouale de in, combinați făina de in și apa într-un castron mic și amestecați bine. Lăsați deoparte timp de 10 minute pentru a se îngroșa.
Într-un castron mare, combinați ovazul, quinoa, praful de copt, sarea, sirop de arțar, uleiul din nucă de cocos, vanilia, ouăle de in,bananele și amestecați până se combină bine.
Împărțiți aluatul de bază în mod egal în 4 boluri.
Se adaugă untul de arahide și chips-urile de ciocolată într-un castron și se amestecă până se combină.
Adăugați merele, nucile, scorțișoara și nucșoara într-un alt castron și amestecați până se combină.

Se adaugă morcovii, scorțișoara, nucșoara și untul de migdale într-un alt castron și se amestecă până se combină.
Se adaugă untul de migdale, căpșunile, zmeura și afinele în ultimul castron și se amestecă până se combină.
Ungeți două tăvi (23×33 cm), ulei de cocos.Puneți amestecurile de batoane în tăvi , împărțind fiecare amestec în jumătate dintr-o tavă.
Coaceți timp de 25-30 de minute, până când marginile devin ușor maronii aurii.
Scoateți din cuptor și lăsați batoanele să se răcească timp de 20 de minute, apoi serviți.Păstrați la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 5 zile. Tăiați ușor fiecare preparat în 6 batoane, apoi scoateți din tavă o spatulă.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,zahar de cocos,ciocolata,unt arahide

https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2185015685093643/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187mlUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *