INGREDIENTE
Ingrediente lichide:
½ cană piure de dovleac
2 linguri ulei din nuca de cocostopit
3 linguri sirop de arțar
3 linguri zahăr din nucă de cocos
1 ou de in (1 lingura de in, 3 linguri de apa, amestecati impreuna, lăsați timp de 15 minute)
1 linguriță extract de vanilie pură
Ingrediente solide:
1 ¼ ceașcă fulgi de ovăz fără gluten
½ ceașcă + 2 linguri făină de ovaz fără gluten
½ linguriță bicarbonat de sodiu
¼ linguriță praf de copt
½ lingurițăe scorțișoară măcinată
¼ linguriță de cuișoare măcinate
¼ linguriță nucșoară măcinată
⅛ linguriță sare
Topping,opțional
¼ cană +1 lingură chips de ciocolată vegană
¼ cană +1 lingură pecan, tocat
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt unsă cu puțin ulei de cocos. Puneți deoparte.
Adăugați ingredientele lichide într-un bol mare: dovleacul, uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar, zahărul, oul de in, și vanilia. Mixați până când sunt bine incorporate.
Se adaugă ingredientele solide: fulgii de ovăz, făina de ovăz, bicarbonat de sodiu, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, nucșoara măcinate și sarea.Amestecați împreună până când sunt bine omogenizate.Adăugați chips-urile de ciocolată și nucile.
Se toarnă în tava pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc, neteziți într-un strat uniform. Opțional, presărați chips-uri de ciocolată și nuci.
Coaceți timp de 20-30 de minute, până când marginile s-au rumenit.Lăsați să se răcească pe un suport de răcire timp de aproximativ 1 oră.Tăiați și serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,zahar de cocos,ciocolata
https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/1934814256792550/