Felii de mere cu sos caramel

 

 

INGREDIENTE:

1 cutie (400 ml.) lapte de cocos integral de grăsime
1/2 cană zahăr din nucă de cocos
2 lingurițe extract de vanilie pură
un vârf de cuțit sare
3-5 mere (Granny Smith)
suc de 1 lămâie

 

Delicious caramel sauce naturally made vegan and paleo with canned coconut milk and coconut sugar.

 

INSTRUCTIUNI DE PREPARARE:

Se toarnă laptele din nucă de cocos și zahărul din nucă de cocos într-o cratiță. Se amestecă și se aduce la punctul de fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 35 de minute. Caramelul va continua să se îngroațe pe măsură ce se răcește. Se îndepărtează de la foc și se adaugă vanila și sarea. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, feliați merele. Se pun într-un castron și se acoperă cu aproximativ 1 cană de apă și sucul de 1 lămâie. Scurgeți feliile de apă și înmuiați în caramel.Utilizați un cuțit pentru a face o tăietură mică și introduceți bețișoare.

NOTA:

Se poate face sosul de caramel cu un amestec de sirop de arțar și zahăr din nucă de cocos. Este nevoie de aproximativ 15 minute mai mult pentru a se îngroașa atunci când se utilizează siropul.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:lapte de cocos bio,zahar de cocos

https://www.facebook.com/176855779026667/videos/1577874402258124/

 

 

 

Lapte de cocos *BIO 400mlZahar de cocos *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *