Batoane de ciocolata cu crema de cocos

 

Imagini pentru Chocolate Coconut Cream Bars

Ingrediente :

pentru 16 porții

Crema :

4 căni nucă de cocos mărunțită (400 g)
½ cană cremă din nucă de cocos (150 g)
sirop de arțar (75 g)
un vârf de cuțit,opțional

Stratul de ciocolată:

1 ½ cană ciocolată neagră (260 g)
⅓ cană cremă din nuca de cocos (100 g)

Topping :

nucă de cocos mărunțită, neîndulcită

 

Imagini pentru Chocolate Coconut Cream Bars

 

Instrucțiuni de preparare :

Combinați nuca de cocos mărunțită, crema din nucă de cocos, siropul de arțar și un vârf de sare într-un procesor de bucătărie și amestecați până când amestecul devine o compoziție omogenă.
Se toarnă amestecul într-o tavă de 20 x 20 cm, căptușită cu hârtie de ceară. Apăsați ferm cu o spatulă de cauciuc și întindeți bine într-un strat uniform.
Congelați timp de 30 de minute.
Pregătiți stratul de ciocolată combinând ciocolata neagră și crema din nucă de cocos într-un castron pus pe bain marie să se topească .
Se toarnă amestecul de ciocolată pe partea superioară a stratului de cremă din nucă de cocos și se întinde într-un strat uniform, cu o spatulă din cauciuc.
Presați nucă de cocos mărunțită pe deasupra.
Dați la congelator timp de 1 oră sau până când stratul de ciocolată s-a întărit.
Tăiați în 16 pătrate.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,ciocolata,sirop de artar bio,lapte de cocos bio

https://www.facebook.com/officialgoodful/videos/2376817039055415/

 

Lapte de cocos *BIO 400mlSirop de artar *BIO 187mlUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *