Ingrediente :
pentru 16 porții
Crema :
4 căni nucă de cocos mărunțită (400 g)
½ cană cremă din nucă de cocos (150 g)
sirop de arțar (75 g)
un vârf de cuțit,opțional
Stratul de ciocolată:
1 ½ cană ciocolată neagră (260 g)
⅓ cană cremă din nuca de cocos (100 g)
Topping :
nucă de cocos mărunțită, neîndulcită
Instrucțiuni de preparare :
Combinați nuca de cocos mărunțită, crema din nucă de cocos, siropul de arțar și un vârf de sare într-un procesor de bucătărie și amestecați până când amestecul devine o compoziție omogenă.
Se toarnă amestecul într-o tavă de 20 x 20 cm, căptușită cu hârtie de ceară. Apăsați ferm cu o spatulă de cauciuc și întindeți bine într-un strat uniform.
Congelați timp de 30 de minute.
Pregătiți stratul de ciocolată combinând ciocolata neagră și crema din nucă de cocos într-un castron pus pe bain marie să se topească .
Se toarnă amestecul de ciocolată pe partea superioară a stratului de cremă din nucă de cocos și se întinde într-un strat uniform, cu o spatulă din cauciuc.
Presați nucă de cocos mărunțită pe deasupra.
Dați la congelator timp de 1 oră sau până când stratul de ciocolată s-a întărit.
Tăiați în 16 pătrate.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,ciocolata,sirop de artar bio,lapte de cocos bio
https://www.facebook.com/officialgoodful/videos/2376817039055415/