INGREDIENTE
1 ¼ cană fulgi din nucă de cocos ( fără gluten)
¼ ceașcă făină de migdale fin măcinate
3 linguri ulei din nucă de cocos, solid
¼ cană sirop de arțarpur
1 lingură suc proaspăt de lămâie
1 lingură coajă de lămâie
INSTRUCȚIUNI DEPREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt unsă. Puneți deoparte.
Adăugați toate ingredientele (fulgii de cocos, făina de migdale, uleiul de cocos, siropul de arțar, sucul de lămâie și coaja de lămâie) la un procesor de bucătărie sau un blender.
Combinați până când obțineți un amestec gros și lipicios care se îmbină împreună.
Folosind o lingură scoateți bile din amestec și puneți pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că bilele au suficient spațiu între ele – se vor răspândi.
Coaceți timp de 12-16 minute, până când obțin o culoare aurie.Așezați pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 30 de min -1 oră.
– Uleiul de cocos solid este cel mai bun pentru această rețetă. Utilizarea uleiului din nucă de cocos topit va avea ca rezultat mai mici macaron.
– A se păstra într-un recipient etanș, timp de până la 1 lună, la temperatura camerei. Se pot depozita într-un recipient etanș la congelator pentru o perioadă de până la 2 luni. Lăsați să se dezghețe timp de 15 minute înainte de a servi.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,ulei de cocos raw bio