Cheesecake cu dovleac galben low carb,fara zahar

 

A large pumpkin cheesecake on a cake platter that has two slices missing. Pumpkins in the background.

 

Ingrediente :

456 g brânză cremă
90 ml smântână
3/4 cană piure de dovleac fără zahăr adăugat
1 linguriță scorțișoară
1/2 linguriță cuișoare
3/4 linguriță pudră de stevia sau pudră de agave
240 ml crema de smântână
15 g gelatină pulbere aproximativ 2,5 lingurițe
150 ml apă fiartă
56 g chips-uri de ciocolata
1 lingură  ulei din nuca de cocos  (pentru ciocolată)

Blatul de Cheesecake 

80 g făină de migdale de culoare albă, aproximativ 3/4 cești
2 linguri ulei din nucă de cocos sau unt, ghee, untură
1/4 linguriță pudră de stevia sau pudră de agave
1/2 linguriță scorțișoară

A slice of no bake pumpkin cheesecake on a black plate with a cheesecake in the background.
Instrucțiuni de preparare :
Într-un castron amestecați ingredientele blatului împreună până când se omogenizează. 
Puneți blatul într-o formă cu un fund detașabilCu o lingură, întindeți aluatul pe toată suprafața formei.
Într-un castron amestecați brânza cremă și smântâna cu un mixer de mână.Adăugați piureul de dovleac, stevia, scorțișoara și cuișoarele măcinateSe amestecă până când se combină uniform.

Se adaugă crema de smântâna , puțin câte puțin, și se amestecă timp de 2-3 minute până se îngroașă.

Se amestecă gelatina și apa fierbinte împreună într-un castron mic. Se amestecă cu o lingură până când toată gelatina se topește. Se toarnă amestecul de gelatină, puțin câte puțin, în aluatul de brânză și se amestecă din nou până când tot lichidul este încorporat.

Se toarnă crema de brânză peste blatul din tavă. Răspândiți uniform.

ETAPA OPȚIONALĂ:

Puneți chips-urile de ciocolată într-un castron mic cu uleiul din nucă de cocos pe bain marie și începeți să amestecați cu o lingură până când toată ciocolata s-a topit.

Se toarnă peste crema de brânză și cu o lingura / cuțit / furculiță, se fac mici forme pe partea de sus.

Se pune în frigider timp de cel puțin 4 ore.
Serviți așa cum este cu frișcă sau cu sos de caramel.

Notă :
Puteți înlocui făina de migdale cu orice fel de făină din nuci.
Puteți substitui pudra de stevia cu pudră de agave.
A slice of no bake pumpkin cheesecake on a black plate with a cheesecake in the background.

 

 

Informații nutriționale :

Valoarea pe porție (1 felie)
Calorii 365                                             Calorii din grăsimi 326
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 36,27 g                                          56%
Grăsimi saturate 20,7 g                                     104%
Grăsimi polinesaturate 1,11 g
Grăsimimononesaturate 7,76 g
Colesterol 86 mg                                                  29%
Sodiu 148 mg                                                        6%
Potasiu 86 mg                                                       2%
Carbohidrați totali 9,39 g                                   3%
Fibre alimentare 4.3g                                          17%
Zaharuri 1,02 g
Proteină 7,67 g                                                      15%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio

 

https://www.facebook.com/sugarfreelondoner/videos/300106090586140/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *