Biscuiti cu dovleac galben si fulgi de ovaz

 

Pumpkin Breakfast Cookies

 

INGREDIENTE

1 cană (100g) fulgi de ovăz
1/2 cană (55g) fulgi din nucă de cocos
1/4 cană(40g) semințe de chia (sau semințe de in)
1/2 cană (125g) piure de dovleac
1/4 cană (80g) sirop de arțar
1/4 pahar (75g) unt de semințe / de fructe cu coajă lemnoasă la alegere
1 lingură condimente pentru plăcintă de dovleac
1 lingură praf de copt
1/4 lingură de sare
1 linguriță extract de vanilie
1/4 cană (45g) chips-uri de ciocolata

 

Pumpkin Breakfast Cookies

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Într-un procesor de alimente, combinați fulgii de ovăz, nuca de cocos și chia. Mixați până când se descompune în bucăți fine, dar nu făină.
Adăugați piureul de dovleac, untul de nucă, siropul de arțar, condimentele, praful de copt, sarea și vaniliaMixați până când devine un aluat lipicios.
Adăugați chips-urile de ciocolată și mixați până când se combină.Formați în bile (aproximativ 1-1,5 linguri de aluat pentru fiecare biscuit). Puneți pe o tavă căptușită cu hârtie de copt și apăsați pentru a aplatiza ușor.
Coaceți timp de 15 minute la 180 C, sau până când marginile devin maro aurii.
Se răcește timp de cel puțin 15 minute.

 

Pumpkin Breakfast Cookies

 

INFORMATII NUTRIȚIONALE

porție de servire: 1 biscuit
Calorii: 145
Zahăr: 7 g
Grăsime: 7g
Grăsimi saturate: 3g
Carbohidrați: 16g
Fibre: 4g
Proteină: 3g

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,ciocolata,unt de arahide

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/284192572413516/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *