Tortilla chips low carb fara gluten

 

 

 

Imagini pentru KETO LOW CARB TORTILLA CHIPS RECIPE (GLUTEN-FREE)

 

INGREDIENTE

2 cani făină de migdale
1/2 linguriță praf de chili
1/2 linguriță praf de usturoi
1/2 linguriță chimion
1/4 linguriță paprika
1/4 linguriță sare de mare
1 ou mare (bătut)
1/2 cană brânză  mozzarella (mărunțită)

 

Imagini pentru Keto Low Carb Tortilla Chips Recipe (Gluten-Free)

 

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 grade F C. Tapetați cu hârtie de copt o tavă.

Într-un castron mare, amestecați împreună făina de migdale și mirodeniile.
Se adaugă oul și se amestecă cu ajutorul unui mixer, până se formează un aluat.
Într-un castron mic puneți mozzarella la topit și se amestecă ușor. Adăugați la amestecul de aluat și frământați cu mâinile până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
Așezați aluatul între două bucăți mari de hârtie de copt. Utilizați un sucitor pentru a întinde  foarte subțire aluatul cu o grosime de aproximativ 2 mm grosime.

Tăiați aluatul în triunghiuri și puneți-le pe foaia de copt. Coaceți timp de 8-12 minute, până devin de culoare aurie.

 

 

https://www.facebook.com/lowcarbyum/videos/2376175572397849/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *