INGREDIENTE
2 cani făină de migdale
1/2 linguriță praf de chili
1/2 linguriță praf de usturoi
1/2 linguriță chimion
1/4 linguriță paprika
1/4 linguriță sare de mare
1 ou mare (bătut)
1/2 cană brânză mozzarella (mărunțită)
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 grade F C. Tapetați cu hârtie de copt o tavă.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de migdale și mirodeniile.
Se adaugă oul și se amestecă cu ajutorul unui mixer, până se formează un aluat.
Într-un castron mic puneți mozzarella la topit și se amestecă ușor. Adăugați la amestecul de aluat și frământați cu mâinile până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
Așezați aluatul între două bucăți mari de hârtie de copt. Utilizați un sucitor pentru a întinde foarte subțire aluatul cu o grosime de aproximativ 2 mm grosime.
Tăiați aluatul în triunghiuri și puneți-le pe foaia de copt. Coaceți timp de 8-12 minute, până devin de culoare aurie.
https://www.facebook.com/lowcarbyum/videos/2376175572397849/