Mousse vegan cu dovleac galben

 

 

Vegan Pumpkin Mousse

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

1 cană (225 g) iaurt din nucă de cocos integral sau cremă din nucă de cocos(lapte de cocos)
1/2 cană(125g) piure de dovleac
1/4 cană (80g) sirop de arțar 
1 lingură condimente pentru plăcintă cu dovleac
1 linguriță extract de vanilie
1/4 lingură de sare

 

Vegan Pumpkin Mousse

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Adăugați toate ingredientele la un blender Vitamix.
Se amestecă până se omogenizează. Nu amestecați prea mult deoarece va deveni prea subțire.
Serviți imediat sau lăsați la frigider 1-2 ore pentru o textură mai groasă.
Garnisiți cu frișcă din nucă de cocos, cu nuci pecan tocate și caramel. Serviți.
Păstrați restul în frigider.

 

Vegan Pumpkin Mousse

 

NOTA

Dacă utilizați cremă din nucă de cocos, puneți peste noapte la frigider și scoateți doar partea solidă fără apă.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Cantitatea  : 1 porție
Calorii: 318
Zahăr: 16g
Grăsimi: 24g
Grăsimi saturate: 22g
Carbohidrați: 24g
Fibre: 4g
Proteină: 3g

 

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,zahar de cocos,pudra de agave,lapte de cocos

 

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/264529037581334/

 

 

Lapte de cocos *BIO 400mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *