Pâine cu dovlec galben, cocos și ciocolată dublă

 

 

Healthy double chocolate pumpkin bread made with vitamin A packed pumpkin, shredded coconut and whole wheat flour. Tastes like a slice chocolate cake!

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Lichide :

1 1/2 cană piure de dovleac
½ cană sirop de arțar (sau sirop de palmier din nucă de cocos)
3 linguri ulei de cocos, topit și răcit
1 ou, la temperatura camerei
1 linguriță extract de vanilie

Solide:

1 cană făină de grâu integral (sau făină spelta)
½ cană pudră de cacao (pudră de roșcove) neîndulcit
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță condimente pentru plăcintă de dovleac ( ½ linguriță de scorțișoară, 1/4 linguriță de nucșoară, ⅛ linguriță de ghimbir, ⅛ linguriță de cuișoare)măcinate
1/4 linguriță de sare
½ cană nucă de cocos nesărată,mărunțită
1/2 cană ciocolată neagră

Pentru garnitură :

2 linguri nucă de cocos nesărată,mărunțită
2 linguri de ciocolată neagră

 

Healthy double chocolate pumpkin bread made with vitamin A packed pumpkin, shredded coconut and whole wheat flour. Tastes like a slice chocolate cake!

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.Tapetați o tavă de pâine de 20 x 10 cm. cu hârtie de copt și ungeți.
Într-un castron amestecați împreună piureul de dovleac, siropul de arțar, uleiul din nucă de cocos, ouăle și vanilia.
Într-un alt castron separat, amestecați împreună ingredientele solide: făina de grâu, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, condimentele pentru plăcinta cu dovleac și sarea. Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide și amestecați până la combinare lor. Adăugați chips-urile de ciocolată și nuca de cocos mărunțită.
Se toarnă în tava pregătită și se întinde uniform. Garnisiți cu chips-uri din nucă de cocos și ciocolată. Coaceți timp de 55-65 de minute sau până când testerul introdus in mijlocul pâinii  iese curat.Serviți.

 

Imagini pentru Coconut Double Chocolate Pumpkin Bread

 

NOTA

Pentru a face pâinea fără gluten folosiți făină fără gluten sau făină de năut.

Pentru varianta vegană folosiți un ou de in (1 lingură făină din semințe de in, + 3 linguri de apă)

 

Informatii nutritionale :

Porții: 12 felii

Cantitatea pe porție: 1 felie
Calorii: 214
Grăsime: 12,3 g
Grasimi saturate: 8,8 g
Carbohidrați: 28,9 g
Zahăr: 15,3 g
Fibre: 6,2 g
Proteine: 4,1 g

 

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,zahar de cocos,pudra de roscove,ulei de cocos bio,ciocolata fara gluten,ciocolata neagra,ciocolata

 

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/256080271768787/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *