Mousse cake de ciocolată

 

 

 

Low-Fat Chocolate Mousse Cake {vegan & gluten-free}

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Blat :

2 cupe de migdale
2 linguri  sirop de arțar 
1 lingură de apă(dacă este necesar)

Mousse :

1 cană cartofi dulci coapți și piure
1 cană curmale Medjool
1 1/2 cană lapte vegetal
1/3 cană pudră de cacao(pudră de roșcove)

 

Low-Fat Chocolate Mousse Cake {vegan & gluten-free}

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Măcinați migdalele într-un blender până când devin ca o masă fină.
Adăugați siropul de arțar și amestecați până când aveți un amestec bine omogenizat. Adăugați 1 lingură de apă, dacă este necesar, astfel încât să se îmbine împreună când este presată.
Puneți o bucată de hârtie de copt în partea inferioară a unei forme cu arc de 15 cm. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii. Puneți deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Combinați toate ingredientele pentru mousse într-un blender. Se amestecă până devine o compoziție netedă și cremoasă.
Se toarnă peste blat și netezește partea superioară.
Coaceți timp de 45-50 minute la 180 C.
Scoateți din cuptor. Se răcește peste noapte.
Serviți cu fructe de padure sau frișcă.

 

 

Low-Fat Chocolate Mousse Cake {vegan & gluten-free}

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,pudra de roscove,lapte de cocos

 

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/653344991518490/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlLapte de cocos *BIO 400mlPudra de roscove 350gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *