Chec din sfeclă roșie și ciocolată fără gluten

 

 

Gluten-free Chocolate Beet Cake

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

Ingrediente :

Ingrediente lichide pentru chec :

2 sfecle mici roșii fierte
½ cană unt de migdale sau unt de arahide
1/3 cană miere(sirop de arțar)
2 ouă
1 linguriță extract de vanilie

Ingrediente uscate pentru chec :

½ cană făină de migdale
2 linguri făină de cocos
2 linguri pudră de cacao (pudră de roșcove)
¼ linguriță bicarbonat de sodiu
½ linguriță praf de copt
¼ linguriță sare de mare
¼ linguriță de cuișoare
½ linguriță de scorțișoară
½ cești de ciocolată

Pentru glazură :

1 ceașcă de ciocolată neagră tocată
¼ lapte de migdale

 

Gluten-free Chocolate Beet Cake

Instrucțiuni de preparare :

Pentru chec :

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și ungeți o formă pătrată de 20×20 cu ulei din nucă de cocos. Apoi, așezați o bucată de hârtie de copt pe partea inferioară a formei, lăsând o bandă de hârtie pe marginile formei pentru a facilita ridicarea checului atunci când se termină coptul. Puneți deoparte.
Într-un castron adăugați toate ingredientele lichide și amestecați bine până se combină.
Într-un alt castron adăugați toate ingredientele solide și amestecați totul bine.
Se toarnă ingredientele lichide la ingredientele solide și se amestecă bine.
Puneți aluatul în tava unsă și coaceți timp de aproximativ 30 de minute sau până când o scobitoare este introdusă în centru și curată.
În timp ce prăjitura este în cuptor, faceți glazura de ciocolată (rețeta de mai jos).
Lăsați checul să se răcească în tavă înainte de a-l tăia în pătrate.
Glasați ușor cu o linguriță ciocolata pe partea superioară a pătratelor.Serviți.

Pentru glazură :

Într-un castron rezistent la căldură, puneți ciocolata neagră peste bain marie.
Când ciocolata începe să se topească, se adaugă laptele de migdale și se amestecă bine până când toate ingredientele sunt bine combinate.

Imagini pentru Gluten-free Chocolate Beet Cake

 

 Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție (1/12)
Calorii 219                                                  Calorii din grăsimi 99
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 11g                                               17%
Grăsimi saturate 3g                                           15%
Colesterol 31 mg                                                10%
Sodiu 142 mg                                                      6%
Total Carbohidrați 26g                                      9%
Fibre alimentare 4g                                          16%
Zahăr 19g
Proteină 6g                                                         12%

* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,ulei de cocos bio,ciocolata vegana,pudra de roscove,miere,unt de arahide,faina de cocos,faina de migdale

 

https://www.facebook.com/primaverakitchen/videos/1851647578206541/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlPudra de roscove 350grUnt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *